hsvbilservice finnveden ab

OM OSS

VAD VI GÖR


Sedan starten 1994 så har vi jobbat med service på Husvagnar, Husbilar och andra fordon. Vi har lång erfarenhet inom yrket och är en MECA certifierad verkstad. Vårt mål är att du som kund skall få en så utförlig service/reparation som möjligt och lämna oss med gott samvete. Vi erbjuder också tjänster som förvaring, allt från däck till fordon. 

KOLLA VÅRA TJÄNSTER

BOKA ETT MÖTE

VARFÖR VÄLJA OSS


Få bra service och bli en nöjd kund!

 

Som auktoriserad verkstad samt anslutna till MECA Bilverkstad ,vill vi att du som kund ska bli väl omhändertagen. Visst har det betydelse att vi jobbar med kvalitetsprodukter, men det viktigaste är ändå den service vi kan ge våra kunder.

 

Vi har investerat i en modern bilverkstad och arbetar ständigt med att förbättra oss och vår miljöpolicy. Vi har den senaste tekniken med avancerade instrument och specialprogram för de bilmärken vi arbetar med.

 

Dessutom kan vi med stolthet berätta att vår personal tycker att arbetet är stimulerande och trivs bra på jobbet. Det innebär ett mycket bättre utfört arbete och en nöjdare kund.

 

Väljer du en auktoriserad Bilverkstad kan du alltid förvänta dig ett fackmässigt utfört arbete. Du kan också förvänta dig att det slutliga priset stämmer med den prisuppgift du fått på förhand och att verkstaden gör allt för att lösa eventuella reklamationsärenden så smidigt som möjligt.